IN ENGLISH

Elmo

 

Australian Labradoodle tuli meille siksi että olemme allergiaperhe. Koira-allergiaa on lapsillamme, kahdella pojalla ja perheen äidillä. Olimme allergialääkäriltämme saaneet luvan ottaa allergiaystävällisen koiran. Tuttavaperheemme kertoi meille Australian Labradoodle-rodusta, ja siitä se sitten lähti.  

Elmo-duudelimme on luonteeltaan luottavainen, kiinnostunut ympäristöstään, avoin, aktiivinen ja rakastaa kaikkea mukavaa tekemistä. Elmo haluaa olla kaikessa mukana perheen arjessa. Parasta on saada leikkiä koirakavereiden kanssa ja metsäretket tuoksuineen. Elmo tykkää kaikenlaisista tehtävistä, nenätyöskentely erityisesti on Elmon mieleen. Elmo oppii uutta nopeasti ja muisti on todella hyvä. Elmo myös rakastaa koulutustuokioita. Perheen harrastukset ovatkin nykyään koiraan liittyviä.

 Uusissa tilanteissa Elmo tarkkailee ympäristöä ja lähtee sitten luottavaisesti uutta kohti. Uusiin ihmisiin Elmo tutustuu rohkeasti. Ihmiset, jotka tykkäävät Elmosta, saavat riemastuneen vastaanoton. Elmo on erittäin sosiaalinen ihmisiä sekä toisia koiria kohtaan. Elmon kanssa elämä on vauhdikasta ja ihanaa. Runsas ulkoilu ja koirakavereiden kanssa leikkiminen on Elmolle todella tärkeää. Elmo osaa ottaa myös rennosti. Illan kohokohta on kun koko perhe on olohuoneessa, sinne Elmokin tulee pötköttelemään. Allergiaoireita Elmosta emme ole saaneet. Elmo on täydellinen koira lapsiperheeseen ja juuri meille.

Sessans`s Hilivinksis "Elmo" ja perhe