IN ENGLISH

Sessan's ALD

Olemme Australian labradoodle kasvattajia. Jalostuskoiramme elävät perheenjäseninä meidän tai sijoitusperheiden luona. Meille on tärkeää, että koiramme saavat tarvitsemiansa virikkeitä, huomiota ja rakkautta, ja että he saavat elää ratkaisevan lapsuusaikansa kodinomaisessa ympäristössä.

 

Koirat perheenjäseninä

Koiramme osallistuvat jokapäiväiseen elämäämme. Ne ovat mukanamme niin työssä kuin lomallakin. Pennut kasvavat meillä kodin rauhassa, mutta niille tarjotaan myös mahdollisuus sosiaalistua lasten ja toisten koirien parissa. Valitsemme pentujemme tulevat omistajat erittäin huolella. Haluamme seurata pentujen kasvua, ja toivommekin jatkuvaa suhdetta koiriemme tuleviin omistajiin.

Pennun ostaminen meiltä 

Koiramme testataan säännöllisesti ja valitsemme jalostuskoiramme tarkasti luonteen ja turkin laadun perusteella. Kaikille jalostuskoirillemme tehdään silmätarkastus, ja koirien kyynärpäät ja lonkat tarkastetaan röntgentutkimuksen avulla. Kaikki koiramme ovat dna-testattuja perinnöllisten sairauksien varalta.

Jalostusta säännöstellään jalostussopimuksilla rodun kehittämistä ja tunnustamista varten. Kaikki perhekoiriksi myytävät koirat joko kastroidaan/sterilisoidaan viimeistään 18 kuukauden ikäisinä. Jalostuskoiria myydään ainoastaan asiaan sitoutuneille kasvattajille.