IN ENGLISH

Kiinnostuitko?

Tällä hetkellä ALD kiinnostaa laajasti ja pennut ovat erittäin kysyttyjä, joten omaa pentua voi joutua odottomaan joskus pitkäänkin. Jos Australian Labradoodle kuitenkin tuntuu omalta, kannattaa koiriin käydä tutustumassa. Hyvää kannattaa odottaa, onhan koira tuleva perheenjäsen ja ilonanne pitkään!

Vuosittain järjestetään pentutapaamisia eri puolella suomea, jossa koiran omistajat ja pennusta haaveilevat tapaavat toisiaan. Tapaamiset ovat olleet hyödyksi koirasta haaveilevalle, sillä samanaikaisesti voi nähdä monia rodun edustajia ja kuulla omistajien kokemuksia rodusta. On hyvä huomata, että tähänkin rotuun mahtuu monta persoonallisuutta, aivan kuten meihin ihmisiinkin.

 

Tietoa pentujonosta

Tullessasi tutustumaan koiriimme, käymme läpi perusasiat koiran hankintaan liittyen. Haluamme varmistaa, että koiralle on perheessänne aikaa ja se on toivottu koko perheenne mielestä. Kartoitamme myös toiveenne tulevan perheenjäsenen suhteen, minkälainen perhe olette, ja minkä luonteinen koira teille sopisi. Tämä auttaa meitä, kun valitsemme juuri teidän perheeseen sopivaa pentua. 

Kun kaikki asiat on kunnossa, pääsette pentujonoon. Pidämme teitä ajan tasalla pentujonon etenemisestä koko odotuksen ajan. 

Meidän seuraavat pentueet ovat varattuja, tällä hetkellä jonoon tulevat voivat saada pennnun noin 6-9 kuukaudessa. Koiranomistajat ovat kuitenkin pitäneet odotusaikaa hyvänä valmistautumisaikana pennun tuloon. Jaammekin perheiden vinkkejä odotusaikaa varten. Ja onpa niistä hyötyä vasta koirasta haaveilevallekin.

Lue kokemuksia Australian Labradoodlesta
 

LINKKEJÄ

Koiranomistajan peruskurssi

ALAEU:n rotujärjestö

 

YHTEYSTIEDOT

sessans.ald@2me.fi